mars, 2019

04mar(mar 4)09:0011apr(apr 11)13:00Ovasjon - utviklingsprogram for kulturelle og kreative næringer(mars 4) 09:00 - (april 11) 13:00

Banner

Tid

Mars 4 (Mandag) 09:00 - April 11 (Torsdag) 13:00

Mer tekst

Detaljer

Fire samlinger totalt –  Kulturrådes program som er skreddersydd for at DU skal kunne bygge en bærekraftig bedrift av din kulturelle eller kreative kompetanse.

OVASJON er et program som består av fysiske fagsamlinger, en digital arbeidsplattform, e-læring og veiledning, samt at du kan bli valgt ut til å få mentor i 10 måneder.

Programmet er for bedrifter innen produksjon, distribusjon, markedsføring eller formidling av kunstneriske og kulturelle uttrykk innen kulturvern, musikk, design, mote, scenekunst, film, spill, visuell kunst, arkitektur og litteratur.

Hvordan skaper du en levedyktig bedrift?

Målet er at du lærer hvordan du finner og utvikler et marked/publikum for kulturprosjektet ditt, og hvordan du jobber i hverdagen for å skape en solid og lønnsom bedrift.

Du får arbeide med å utvikle forretningsidéen og forretningsmodellen din, og lærer om hvordan du kan involvere kundene/publikum i arbeidet ditt. Du får også arbeide med mål og oppgaver i prosjektet ditt og hvordan du kan bruke dette til å lage en økonomisk kalkyle.

I tillegg lærer du om mulige finansieringskilder og tilskuddsordninger og hvor du kan søke.

Lignende programmer har vært gjennomført mer enn 40 ganger for over 500 deltakere i Norge. Teamet som gjennomfører programmet har flere tiårs erfaring med entreprenørskap og mentoring innen kultur- og kreative næringer.

Når og hvor skjer det:
Samling 1: Mandag 4. mars og tirsdag 5. mars.
Samling 2: Onsdag 10. april og torsdag 11. april.
Dag 1 fra kl 12-18 og dag 2 fra 9-13.
Sted: Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo

Egenandel for deltakelse NOK 1250.- (inkl mva),
inkluderer lunsj og en nettverksmiddag

Se her for mer informasjon og påmelding:
http://info.leanbusinessplatform.com/ovasjon2019oslo

X