Senior med SISU!

Bilde av voksendame og mann

Et start-up program for deg med en gründer i magen.

PASSER FOR:

Senior med SISU er et skreddersydd program for voksne, erfarne mennesker som ønsker å teste entreprenørskap som en mulig senkarriere. Det kan være at du står foran AFP eller kommende omstilling, at du har fått sluttpakke, ikke er i jobb og har en gründeridé i magen.

HVORDAN ER DET LAGT OPP?
Senior med SISU! er er 6 måneders ”hands on” program med fysiske fagsamlinger, en digital arbeidsplattform og e-læring. Mellom samlingene er det oppgaver, oppfølging i digital plattform samt individuell coaching.
Målet er at du finner ditt eget ståsted i forhold til å starte ditt eget, mobiliserer entreprenøren i deg, og lærer hvordan du jobber i hverdagen for å skape en solid og lønnsom bedrift.

FAGSAMLINGER
På 5 fagsamlinger får du arbeide med bevisstgjøring av din egen kompetanse, erfaring og drivkraft for å starte egen bedrift. Du får lære hva entreprenørskap er og sjekke ditt eget ståsted. Du lærer Lean Startup metodikk for å utvikle forretningsidéer og involvere kunder i dette. Du får også begynne å skissere mulige forretningsmodeller.

DIGITALT ARBEIDSVERKTØY
Du vil bruke et nettbasert arbeidsverktøy for entreprenører. Her lærer du Lean Startup i praksis ved å jobbe «Lean» med ditt eget prosjekt. Dette verktøyet et utviklet og testet og brukes i større og større grad av det offentlige støtteapparat.

UTVIDET NETTVERK

Du vil jobbe i en gruppe på maks 10 personer, få innspill, tilbakemelding og muligens samarbeidspartnere.

DITT UTBYTTE:

Bedre selvinnsikt og bedre forståelse av egne forutsetninger
Mobilisering av entreprenøren i deg
Kunnskap om hva entreprenørskap er
Kunnskap om Lean Startup og lære å bruke digital platform Lean Business Platform
Et første utkast til din forretningsmodell
Solid grunnlag for å velge veien videre
Tilgang til nye nettverk – og lære å utvikle din nettverkskompetanse


OPPSTART I APRIL 2019

MELD DIN INTERESSE HER!