SISU metoden - en helhetlig tilnærming til å byge business fra innsiden og ut

SISU-metoden

SISU har utviklet en unik, helhetlig metode for å bidra til at flere entreprenører lykkes. Metoden er idé og produktuavhengig og hjelper deg i alle fasene av din businessutvikling.

Individ og team
Vi hjelper deg å identifisere hva som er kjernen i deg, og hva som er drivkraften i bak din forretningsidé. Vi benytter Meta-Coaching®, som er en utprøvd, systemisk metode basert på self actualizing psycholgy.  Ved å komme raskt til kjernen i en persons prosess bidrar vi til at du som entreprenør kan utvikle og frigjøre hele ditt potensiale. Vi guider deg også i det viktige arbeidet med å knytte til deg det riktige teamet og utvikle deg i en lederrolle.

 

Lean Startup
Lean Startup er en kjent og utprøvd metode som brukes i hele idéutviklingsfasen for entreprenører. Metoden passer også godt for mer etablerte aktører som ønsker å utvikle og teste bærekraften i en idé.

Vi benytter Lean Business Platform, et pedagogisk web-verktøy som gjør det enkelt å adoptere et Lean tankesett. Verktøyet gjør det spesielt nyttig for mennesker uten tidligere erfaring i business å jobbe strukturert med sin forretningsutvikling. Gjennom praktisk tilnærming lærer deltakerne å bruke Lean Business platform, samtidig som man utvikler sitt eget prosjekt.

 

Ferdigheter
For mange er det en stor omstilling å starte for seg selv. Det kan oppleves som utfordrende å være ansvarlig for alle oppgaver, spesielt hvis du kommer fra et ansettelsesforhold. Hos SISU får du utviklet ferdigheter som vil gjøre det enklere for deg å håndtere nye situasjoner og utfordringer du støter på som entreprenør.

Vet du ikke helt hvor skoen trykker – snakk med oss!

KLIKK HER FOR GRATIS SAMTALE!