SISU Sommerskole – 21. juni – 11. august 2016

På sommerskolen møtes en fast gruppe på maks 10 gründere 6 ganger i løpet av sommeren. Med en blanding av undervisning, gruppeoppgaver og hjemmelekser bygger du et solid fundament for din bedrift.

Kursinnhold SISU Sommerskole:

1) Verdier – misjon – visjon
Du får jobbe med grunnpilarene som er helt avgjørende for å utvikle gjennomføringsevne og bærekraft i din business! Når din misjon, visjon og verdier harmonerer med det din business skal baseres på – vil det gi et robust og dynamisk grunnlag som vil påvirke alle områder i den videre utvikling av prosjektet. Slik får du motivasjon, retning og klarer å holde fokus.

2) Lean Startup – forretningsidé(er) og forretningsmodell
Et kjennetegn blant oss gründere er evnen til å se muligheter og få nye idéer – kontinuerlig! Vi hjelper deg til å samle alle idéer, tanker og planer på et sted, slik at du lettere kan velge hva du skal konsentrere deg om først. Vi bruker Lean Business Planner som er et pedagogisk web-verktøy som brukes gjennom hele idéutviklingsfasen. Du får tilgang til og lærer verktøyet mens du jobber med eget prosjekt.

3) Kommunikasjonskurs knyttet til nettverks- og alliansebygging
Du lærer å bruke språket for å få gjennomslagskraft, relatert til det å ringe, booke møter, pitche og presentere. I tillegg blir du kjent med hvordan du kan styre din egen tilstand.

Les hva DnB skriver om oss!​

X