Vi gir deg mot til å forandre og kraft til å gjennomføre.

Står du ovenfor nye veivalg, er du i oppstartsfasen med egen bedrift , eller trenger du et større nettverk å spille på?

I SISU vet vi at vi over 50 sitter på mye verdifull kunnskap og erfaring som Norge trenger i tiden fremover. Mange voksne i Norge drømmer om å starte noe selv, men opplever manglende tilbud og støtte.

Dette gjør vi noe med!

parallax background

Vårt mål

SISU Business brenner for at flest mulig skal finne sin indre SISU og lykkes på sin ferd med å skape fremtidens næringsliv.

Vårt bidrag til bærekraft i virksomheter, er å tilby tjenester som sikrer utnyttelse av menneskelige ressurser og å utvikle sosialt ansvarlige og lønnsomme virksomheter.

SISU

Finsk uttrykk for indre kraft og pågangsmot. En spesiell evne til å gå i mot alle odds – viljestyrke, besluttsomhet, integritet, utholdenhet og evne til å handle rasjonelt i møte med motgang.

Vårt team

Kristin Langnes

Grunnlegger


Ingeborg Lindseth

Web og sosiale medier


Hvordan startet SISU?

Som mange andre ble Kristin Langnes truffet av finanskrisen i 2009 - noe som gav henne en mulighet til å satse på på seg selv og sin drøm om å skape noe eget. Etter en lang og bred erfaring fra næringslivet, startet og utviklet Kristin egen bedrift. I 2014 tok den navnet SISU - som nå er SISU Business.

Kristin Langnes har hatt store deler av sin yrkeskarriere i Canon Norge, og har fått vært med i den spennende utviklingen av gründerbedriften Noiseless som etterhvert ble en del av Canon. Det utviklet seg en helt spesiell kultur med stor frihet for enkeltmenneske - til å bruke og utvikle sine talenter. ​

Hun har selv hatt mange ulike roller knyttet til kundeprosjekter og forbedringsprosjekter internt, både når det gjelder arbeidsprosesser IT-prosjekter og tverrfaglig jobbing. Kristin brenner for at alle bedrifter tidlig skal bygge denne bedriftskulturen.

Hvem skal du være som entreprenør? I lederrollen? Hvilken kultur skal bedriften din ha?

Hun har ved siden av sin yrkeskarriere jobbet i 20 år med å bistå mennesker i store endringsprosesser, og vet hvor mye ubrukt potensiale som kan hentes frem ved bruk av riktig verktøy.

Våre samarbeidspartnere

Kontakt oss

Kontakt oss
X