ENTREPRENØRSKAPS COACHING

BUSINESS
COACHING


Hei, jeg er Kristin Langnes og brenner for at du skal lykkes med drømmen om å skape din egen bedrift!

Jeg har kombinert min bakgrunn fra næringslivet og lang erfaring med å bistå mennesker i endringsprosesser, med en solid coachingutdanning. I tillegg har jeg opparbeidet en solid kompetanse innen entreprenørskap, både via studier og arbeid med oppstartsbedrifter siden 2016.

I tillegg til SISU Business er jeg medgrunnlegger i 50 til 100 AS og har, som du skjønner erfaring også fra eget entreprenørskap og vet hva det innebærer å være entreprenør.

Jeg elsker å bruke min erfaring og kompetanse til å hjelpe andre til å komme kjappere til mål - med andre ord å kopiere det som fungerer i stedet for å gjenta andres feil.
 

Fordelene med coaching kan ikke overdrives - enten du vil skape din egen arbeidsplass i en lokal virksomhet eller ønsker å bygge et verdensomspennende selskap!

 

Slik jobber jeg som coach:


Gratis introduksjonssamtale:

For å bli kjent med deg og se om jeg kan bistå deg, tilbyr jeg en gratis introduksjonssamtale på 30 minutter. Den foregår enten på telefon eller skype, og jeg vil da gjerne høre litt mer om deg og din situasjon.


Coachingprogram:

Å lykkes med varig endring tar tid, og erfaringsmessig gir det gode resultater å jobbe sammen over en periode. Derfor tilbyr jeg coachingpakker knyttet til det du ønsker å jobbe med. Vanligvis seks treff som går over en periode på to til seks måneder.


“Quick fix”:

Noen helt konkrete utfordringer kan løses på kortere tid. Skal du for eksempel forberede et møte, ta en avgjørelse, holde et foredrag eller få klarhet i en sak, kan vi jobbe konkret med det i en session eller to.


Telefonsupport:

Når det etter endt coachingprogram oppstår utfordrende situasjoner, er jeg tilgjengelig på telefon for å bistå deg. Kanskje har du mistet motivasjonen, gruer deg til et møte, klarer ikke å fokusere, eller føler deg overveldet. Jeg har over 25 års erfaring med å bistå pr telefon og lykkes ofte med å ”snu” mennesker kjapt.


Topp 10 temaer i coaching av entreprenører

Du har “en million” idéer
Du føler deg overveldet – det blir for mye og du mister oversikten
Du trenger struktur og oversikt
Vanskelig å selge
Du klarer ikke å prioritere
Du står foran utfordrende valg
Du har vanskeligheter med å sette grenser – tar for mye ansvar
Du har konflikter og synes tilbakemeldinger er vanskelig
Du mister motivasjonen
Du trenger noen å sparre med, og få feedback fra en konfidensiell partnerHør hvordan Mari-Anne Robberstad ble coachet til å utvikle sin bedrift:

- Se flere referanser her -


Hva coaching ikke er:

Det er ikke terapi.
Det er ikke mentoring.
Det er ikke rådgiving.
Det er ikke opplæring.
Allikevel vil vi ofte komme innom temaer hvor noe av dette er av verdi for den som coaches. Det betyr at jeg kan gi deg råd om du ønsker det, jeg vil dele min erfaring hvis det gagner deg. Jeg vil selvsagt også dele av mine ferdigheter – men jeg er ikke terapeut og vil derfor ikke gå inn på temaer som jeg ikke har kompetanse til å bistå med.


Få en GRATIS introduksjonssamtale!


Ta kontakt med oss!
Kontakt oss
X