BUSINESS COACHING

BUSINESS
COACHING


Hei, jeg er Kristin Langnes og brenner for at du skal lykkes med din business!

Jeg har kombinert min bakgrunn fra næringslivet og lang erfaring med å bistå mennesker i endringsprosesser, med en solid coachingutdanning. Basert på dette har jeg utviklet min egen bedrift som har sin kjerne i kunnskap om de beste verktøy innen entreprenørskap. Dette har ført til samarbeid med bl.a. Innovasjon Norge og Entreprenerdy.

Derfor er min bedriftscoaching spesielt egnet til å bistå deg i rollen som entreprenør / gründer og utvikling av din bedrift.


Ta kontakt for en gratis introsamtale
 

Vi utvikler entreprenører parallelt med gode forretningsideer!

 

Slik jobber jeg som bedriftscoach:


Gratis introduksjonssamtale:

For å bli kjent med deg og se om jeg kan bistå deg, tilbyr jeg en gratis introduksjonssamtale på 30 minutter. Den foregår enten på telefon eller skype, og jeg vil da gjerne høre litt mer om deg og din situasjon.


Coachingprogram:

Å lykkes med varig endring tar tid, og erfaringsmessig gir det gode resultater å jobbe sammen over en periode. Derfor tilbyr jeg coachingpakker knyttet til det du ønsker å jobbe med. Vanligvis seks treff som går over en periode på to til seks måneder.


“Quick fix”:

Noen helt konkrete utfordringer kan løses på kortere tid. Skal du for eksempel forberede et møte, ta en avgjørelse, holde et foredrag eller få klarhet i en sak, kan vi jobbe konkret med det i en session eller to.


Telefonsupport:

Når det etter endt coachingprogram oppstår utfordrende situasjoner, er jeg tilgjengelig på telefon for å bistå deg. Kanskje har du mistet motivasjonen, gruer deg til et møte, klarer ikke å fokusere, eller føler deg overveldet. Jeg har over 25 års erfaring med å bistå pr telefon og lykkes ofte med å ”snu” mennesker kjapt.Topp 10 temaer i Business Coaching:

Du har “en million” idéer
Du føler deg overveldet – det blir for mye og du mister oversikten
Du trenger struktur og oversikt
Du mangler fokus og konsentrasjon
Du klarer ikke å prioritere
Du står foran utfordrende valg
Du har vanskeligheter med å sette grenser – tar for mye ansvar
Du har konflikter og synes tilbakemeldinger er vanskelig
Du mister motivasjonen
Du trenger noen å sparre med, og få feedback fra en konfidensiell partnerHør hvordan Mari-Anne Robberstad ble coachet til å utvikle sin bedrift:

- Se flere referanser her -


Hva coaching ikke er:

Det er ikke terapi.
Det er ikke mentoring.
Det er ikke rådgiving.
Det er ikke opplæring.
Allikevel vil vi ofte komme innom temaer hvor noe av dette er av verdi for den som coaches. Det betyr at jeg kan gi deg råd om du ønsker det, jeg vil dele min erfaring hvis det gagner deg. Jeg vil selvsagt også dele av mine ferdigheter – men jeg er ikke terapeut og vil derfor ikke gå inn på temaer som jeg ikke har kompetanse til å bistå med.


Få en GRATIS introduksjonssamtale!


Ta kontakt med oss!
Kontakt oss
X