MØY Entreprenørskap er nettverksgruppe for kvinnelige entreprenører!

NÅ er vi klare for Oslo !
«MØY er gøy – lærerikt og unikt» (uttalelse fra en av våre MØYere).  MØY Entreprenørskap gjennomføres i Oslo i samarbeid med SISU Business. Bli en MØYer og bli med i den aller første MØYgruppa vi startere i Oslo. Den er for dere som har startet opp egen bedrift (i MØY kaller vi det grønn gruppe).

Kostnad
Kun kr. 350 (introduksjonspris Oslo), inkluderer medlemskap i MØY Entreprenørskap.

Program for MØYgruppa
Sammen med 4 – 6 andre møtes gruppa jevnlig over et år – totalt 6 møter. Gruppa har sin egen fasilitator som driver gruppa fremover etter en fast modell og møteplan – MØYmodellen. MØY følger fast agenda for profesjonelt støttenettverk med ulike læringsøkter tilpasset ditt og gruppas behov og ønsker.

Fasilitator for MØY gruppa er Kristin Langnes fra SISU Business. Kristin har lang og bred erfaring fra norsk næringsliv, og har siden 2009 drevet sin egen virksomhet. Driver i dag SISU Business som bistår entreprenører via ulike programmer, coaching og kurs. Kristin er sertifisert Meta-Coach og sertifisert Lean Business Platform rådgiver.

Som deltager i en MØYgruppe er du også automatisk MØY medlem og får tilgang til hele MØY nettverket bestående av andre grupper rundt om i landet – her kan du delta på deres åpne læringsøkter via nett om du har lyst! Det arrangeres to MØYdager pr. år der hele nettverket samles og du vil i tillegg inviteres til andre aktiviteter og muligheter.

Ny gruppe starter høsten 2019.

 

Kontakt oss
X