Quick-fix – fokus og gjennomføringsevne !

Vekkeklokke

Etter mange år med egen bedrift vet jeg hva det innebærer av arbeidsmengde, utfordringer, dårlig råd og vriene valg. Det har vært mange lange dager, og til tross for mitt fokus på å ta vare på meg selv, har jeg ofte blitt sittende oppe etter å ha kommet hjem fra jobb. Noe som i lange perioder førte til mellom 5 – 6 timers søvn pr natt. Skulle jo ta det igjen i helga….

Forskning viser at vi trenger mellom 7 – 9 timers søvn pr natt, og at vi ikke kan ta igjen tapt søvn!

Selv en time mindre søvn pr natt påvirker vår oppmerksomhet, vårt fokus og vår evne til å ta gode valg. Og selv om vi ikke føler oss søvnige, undervurderer vi virkningen av å sove for lite og overvurderer vår evne til å fungere bra til tross for lite søvn!

Selv trenger jeg ca 8 timer pr natt – hva med deg?

Trenger du hjelp for å øve inn gode rytmer – snakk med oss !

KLIKK HER FOR GRATIS SAMTALE!