​​​Drømmer du om å lykkes med egen bedrift?

Vi er med deg gjennom alle ledd i prosessen!


Får noe til å skje - med din idé


Har du gjennomføringsevne?


Som de fleste entreprenører har vi brukt mye tid, penger og ressurser på å gjøre feil – noe som selvsagt også gir mye læring. I ettertid ser vi at vi godt kunne unnvært en del av dem og spart mye tid og ressurser. Og vi har derfor lurt på:

  • Må alle gjøre de samme feilene?
  • Kan man heller finne en metode som virker?

Det er mange ytre faktorer som påvirker eller medvirker til din suksess. Men den aller viktigste faktoren er personen som står bak! Selv om idéen eller produktet er veldig bra, kommer man ingen vei om man mangler evnen til å gjennomføre nødvendige aktiviteter.

La meg spørre deg – hvis vi sammenligner entreprenørskap med en lang og krevende fjelltur i et nytt terreng, skal man starte turen:

  • Uten å være forberedt?
  • Uten å teste hvordan formen er?
  • Uten å undersøke om man har det riktige utstyret?
  • Uten å sjekke terrenget og værmeldingen?

Selvsagt ikke! Allikevel virker det som om mange entreprenører gjør akkurat det. Vi i SISU har derfor laget en helt unik metode, som vil gi deg en god gjennomføringsevne.

Hva sier våre kunder?


Karin Range - Dine Styrker

SISU's tjenester anbefales på det varmeste! Som ny gründer lærte jeg meg det aller viktigste i en systematisk prosess når du skal starte for deg selv. Gjennom trinn-for-trinn og pedagogiske prosesser, tar Kristin deg med på en entusiastisk og positiv reise som er enormt lærerik og spennende - ikke minst med innføringen av Lean Business Platform, som burde være obligatorisk verktøy på enhver arbeidsplass!
Min største innsikt fra kurset var å få på plass kommunikasjon mot nye kundegrupper, som jeg tidligere ikke hadde tenkt på, samt en sterk bevisstgjøring på hvordan spisse mitt budskap ytterligere. Ekstra pluss var de flotte menneskene i gruppedynamikken på kurset, et genuint nettverk jeg kommer til å få nytte av i fremtiden!

Ove-Kenneth Nilsen
Hokus Fokus

Vi oppdaget at for oss i en kreativ bransje er dette en "magic bullet". Vi har alltid hatt nok ideer, men har lett etter en effektiv måte å teste dem på og drive prosjekter fremover. Det er akkurat dette Lean Business Platform gjør på en utrolig enkel og intuitiv måte. Kristin Langnes er en både presis og behagelig formidler. Hun gjorde en god jobb med å forklare hvordan jeg kunne bruke Lean Business Platform til akkurat mitt prosjekt.

Michael Monrad-Krohn
e-motion as

SISU Startup gav bevisstgjøring og spissing av kjerneverdier og forretningsmodell. Gjennom Lean metodikk åpnet jeg opp for at det finnes andre og bedre løsninger som kan forsterke de produkter og tjenester jeg allerede har. Lean Startup sitt fokus på kundekontakt har gjort at jeg har fått ny innsikt og nye hypoteser / problemstillinger som kan løses . Lean Business Platform gir meg en struktur og metode som hjelper meg til en skrittvis fremgang på en oversiktlig måte med nødvendig kontroll. Kristin gir masse av seg selv. «Dance in the moment» er beskrivende for gruppedynamikken og samspillet vi opplevde, samtidig som fremdrift og struktur var veldig godt ivaretatt. Godt jobbet!

Tor Sandnes - Gladiator EducationTor Sandnes
Gladiator Education

Lean Business Platform har hjulpet oss i Gladiator Education med oversikt og kontroll over våre planer. Supert web-basert verktøy som vi dermed kan bruke over landegrensene også. Kristin er blid og profesjonell. Jeg anbefaler både kurset og Kristin!Ønsker du å ta en kaffe med oss?


Prosjekter og arrangement:
Nytt morgenmøte med Trond Riiber Knudsen

Forretnings-utvikling for kulturbedrifter

BOOST REFUGEE
InkubatorprogramVil du få med deg siste nytt fra SISU? Meld deg på vårt nyhetsbrev!Ønsker du å vite mer om hva SISU kan gjøre for deg?Kontakt Kristin Langnes

Mobil: +47 416 35 968

Email: kristin@sisucoaching.com

Adresse: Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo